Частично прекъсване на водоподаването в Сливен на 27 юни

26.06.2024 12:22

„Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че във връзка с предстоящи строително-монтажни дейности по изпълнение на връзка със съществуващ водопровод на бул. „Бургаско шосе“, ще бъде спряно водоподаването на 27.06.2024 г. (четвъртък) от 08:00 ч. до 18:00 ч.:

- По бул. „Георги Данчев“ и бул. „Бургаско шосе“ – кв. „Руски“, кв. „Стоян Заимов“, кв. „Младост“, кв. „Дружба“ и Вилна зона.

При възникнали непредвидени ситуации, които налагат удължаване срока на работните дейности повече от 12 часа, ВиК Сливен ще осигури водоноска, която ще бъде на разположение на гражданите от засегнатите райони.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

За въпроси и повече информация, гражданите могат да се свържат с ВиК оператор на безплатен национален телефон 0800 80 180.

Строително-монтажните работи са във връзка с изпълнението на проект „Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия на „Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ ООД.

Достъпност