Република България

Преглед на новина

Проект на Областна стратегия за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в област Сливен за периода 2019 – 2020 г.

Разработен е проект на Областна стратегия за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в област Сливен за периода 2019 – 2020 г. Документът е изготвен в изпълнение на чл. 196 от Закона за предучилищното и училищното образование от работна група, включваща представители на всяка община на територията на областта, Регионално управление на образованието, Регионалния център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование, Регионална здравна инспекция, Центровете за подкрепа за личностно развитие в област Сливен, Областна администрация Сливен.

Предстои стратегията да бъде съгласувана от Областния съвет за развитие на област Сливен.

Преди съгласуването, на електронен адрес: governments@regionsliven.com или на място в Областна администрация Сливен, можете да изразите мнения и да отправите предложения, коментари, бележки към проекта на Областна стратегия за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в област Сливен за периода 2019 – 2020 г.

Файлове

Стратегия личностно развитие [889KB]

Portable Document Format File

 
 
Copyright © 2008 Областна администрация Сливен. Всички права запазени
Изграден от Сливен НЕТ. Дизайн от Анна Вълева. Програмиране и СЕО от Христо Друмев
Валидни XHTML, CSS, WAI-AA, Section 508