Република България

Преглед на новина

43-ма зрелостници от Нова Загора завършиха с пълно отличие

43-ма абитуриенти от СУ "Христо Ботев", СУ "Иван Вазов", Професионалната гимназия по селско стопанство и Професионалната гимназия по техника и технологии в Нова Загора завършват средното си образование с пълно отличие. Младежите и девойките бяха специални гости на кмета на общината Николай Грозев, който в знак на уважение на 21 вечерта даде прием за тях. Гост на празника бе областният управител Чавдар Божурски.

Приемът се състоя по традиция в градината на общината. Зрелостниците бяха придружени от директорите на четирите средни училища в града, където са се обучавали. "Бъдете смели и в смелостта си бъдете разумни. Имайте куража да мечтаете и да сбъдвате целите си, защото разчитаме на вас да направите света по-добър. Днес ви изпращаме с вярата, че сте добре подготвени, достойни граждани на нашата община и държава, които ще допринесат със знанията и труда си за просперитета на и развитието на страната и родния ни край", поздрави девойките и младежите кметът Грозев.

Гости на празника бяха още народният представител Галя Захариева и председателят на общинския съвет Георги Николов.

На снимките: Областният управител Чавдар Божурски и кметът на Нова Загора Николай Грозев с абитуриентите от СУ "Христо Ботев" и СУ "Иван Вазов" и директорите на двете училища Бойка Няголова и Диана Тошева.

Снимки

Зрелостниците от СУ "Иван Вазов"
 
 
Copyright © 2008 Областна администрация Сливен. Всички права запазени
Изграден от Сливен НЕТ. Дизайн от Анна Вълева. Програмиране и СЕО от Христо Друмев
Валидни XHTML, CSS, WAI-AA, Section 508